Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Nová IKT učebňa pre ZŠ Nové Sady

SÚBOR
Dátum: 10.08.2021
Autor: Obecný úrad Nové Sady
Počet videní: 136
3 min. čítania
Nová IKT učebňa pre ZŠ Nové Sady

Nová IKT učebňa pre ZŠ Nové Sady

Hlavným cieľom projektu je zvýšenie kvality vzdelávania odborných predmetov modernizáciou a vybavením odborných učební na základnej škole.

Hlavný cieľ projektu súvisí so špecifickým cieľom 2.2.2 - Zlepšenie kľúčových kompetencií žiakov základných škôl, prioritnej osi č. 2 - Ľahší prístup k efektívnym a kvalitnejším verejným službám ako aj s globálnym cieľom IROP, ktorým je: prispieť k zlepšeniu kvality života a zabezpečiť udržateľné poskytovanie verejných služieb s dopadom na vyvážený a udržateľný územný rozvoj, hospodársku, územnú a sociálnu súdržnosť regiónov, miest a obcí. Hlavný cieľ projektu  súvisí aj s tematickým cieľom č. 10 - Investovanie do vzdelania, zručností a celoživotného vzdelávania. Tematický cieľ č. 10 zameraný na rozvoj vzdelávania na každom jeho stupni (predprimárne, primárne, stredné a celoživotné vzdelávanie). Hlavným cieľom podpory je vytvoriť podmienky pre kvalitné vzdelávanie, a tým zlepšiť kvalitu života obyvateľstva. Cieľovou skupinou tematického cieľa sú deti, žiaci v procese vzdelávania. Zároveň hlavný cieľ projektu súvisí aj s investičnou prioritou č. 2.2: Investovanie do vzdelania, školení a odbornej prípravy, zručností a celoživotného vzdelávania prostredníctvom vývoja vzdelávacej a výcvikovej infraštruktúry.

Špecifický cieľ projektu:  - obstaranie IKT učebne

Realizáciou projektu bude zabezpečená modernizácia materiálno-technického vybavenia základnej školy z hľadiska jej funkcie ako centra celoživotného vzdelávania a jej sprístupnenie (podporených učební) pre verejnosť a poskytovateľom celoživotného vzdelávania v súlade so zákonom č. 568/2009 o celoživotnom vzdelávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

Naplnenie cieľa bude dosiahnuté realizáciou hlavnej aktivity projektu:

Zriadenie novej IKT učebne pre ZŠ Nové Sady

Miestom realizácie projektu je: Základná škola s materskou školou Nové Sady 176, so sídlom: Nové Sady 176, 95124 Nové Sady

Realizáciou aktivít projektu budú zaplnené uvedené merateľné ukazovatele projektu:

P0069 Kapacita podporenej školskej infraštruktúry základných škôl

P0319 Počet podporených učební IKT

P0327 Počet podporených základných škôl

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
0206_plagat_a3 Veľkosť: 396 kB Formát: pdf Dátum: 15.8.2023

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.