Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Oznam pre občanov

Dátum: 10.02.2021
Autor: EWORKS.sk
Počet videní: 52
Oznam pre občanov

Oznam

Oznamujeme občanom, že v nedeľu 14.02.2021 od 7.00 do 19.00 sa v kaštieli pri ZŠ uskutoční testovanie obyvateľov na COVID 19. Obedná prestávka bude od 12.00 do 13.00. Otestovať sa musia osoby vo veku od 10 do 65 rokov. Testovania sa nemusia zúčastniť osoby, ktoré COVID 19 prekonali v posledných 3 mesiacoch. Tieto osoby sa pri pohybe v okrese Nitra preukážu potvrdením od všeobecného lekára o prekonaní ochorenia. Na testovanie v našej obci je potrebné sa objednať na obecnej stránke.

Objednávanie je už spustené. Rezerváciu je možné uskutočniť najneskôr v piatok o 21:00. Bez rezervácie bude možné prísť iba v čase od 18.00 do 18:45. Na testovanie je potrebné si priniesť občiansky preukaz, údaje detí sa kontrolujú na základe zdravotnej kartičky. Vstup na testovanie je cez malú bránku základnej školy a následne cez vežičku kaštieľa. Veľká brána je určená len na odchod otestovaných osôb. Upozorňujeme obyvateľov, že na základe spoločného rozhodnutia obcí nitrianskeho regiónu podporíme testovanie spustením testovacích tímov už len tento víkend. Venujte, prosím, pozornosť zoznamu mobilných odberných miest, ktorý bude zverejnený na informačnej tabuli pri vstupe na testovanie a na webovej stránke obce. Prosíme, buďte trpezliví a chápaví k momentálnej situácii.

Ďakujeme za podporu.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.