Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Oznam pre občanov

Dátum: 19.01.2022
Autor: EWORKS.sk
Počet videní: 91
Oznam pre občanov

Oznam

Obecný úrad v Nových Sadoch oznamuje občanom, u ktorých v priebehu roka 2021 nastali zmeny vo vlastníctve nehnuteľností v našej obci – to znamená, že nehnuteľnosť zdedili, predali, kúpili, darovali a pod. a tiež mali vydané stavebné alebo kolaudačné povolenie, a do dnešného dňa nepodali daňové priznanie k dani z nehnuteľností na obecnom úrade v Nových Sadoch, aby tak urobili do 31.1.2022. Tlačivá si môžete stiahnuť zo stránky obce, alebo prevziať na obecnom úrade.

Taktiež upozorňujeme občanov, ktorí sa v roku 2021 stali majiteľmi psov, alebo ktorým pes v priebehu roka uhynul, aby túto skutočnosť tiež nahlásili na obecnom úrade do 31.1.2022. K poplatku za smeti je tiež potrebné u občanov, ktorí si môžu podľa zákona uplatniť nárok na zníženie poplatku (pracujúci v zahraničí, študenti a pod.), doložiť potvrdenie do 31.1.2022. V opačnom prípade poplatok nemôže byť znížený.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.