Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Sereďmaratón

SÚBOR
Dátum: 02.05.2022
Autor: EWORKS.sk
Počet videní: 133
Sereďmaratón

Sereďmaratón

ŠK Cyklo-Tour Sereď Vás srdečne pozýva na blížiaci sa 16.ročník medzinárodných cyklistických pretekov DHL Sereďmaratón, ktorý sa budú konať dňa 22. mája 2022 so štartom v Seredi.

Dátum konania: 22. 5. 2022 začiatok od 10:00

Miesto konania: Sereď

Typ akcie: šport, aktívne trávenie voľného času

Organizátor: Neuvedené

 

Preteky sú opäť zaradené do kalendára Medzinárodnej cyklistickej únie (UCI) a budú prechádzať aj Vašou obcou. Rovnako pripravujeme aj detské preteky Sereďmaratónik spolu s ďalšími súťažami a akciami. 

 

UPRAVENÁ TRASA

Trasa pretekov bude o niečo dlhšia - 129 km avšak profilovo menej náročnejšia - 730 výškových metrov. Zmena trasy bola ovplyvnená rozsiahlymi rekonštrukciami ciest a mostov. 

 

SÚŤAŽ

Aj v tomto roku budeme súťažiť o 3 najviac povzbudzujúce obce. Hodnotiť sa bude hlasitosť povzbudzovania, výzdoba, atmosféra, počet fanúšikov pri trati. Vyhrať môžete - diplom pre obec, reklamné predmety a bonusovú propagáciu obce. 

Organizátori budú aj tento rok rozdávať pred pretekmi reklamné a sladké prekvapenia, takže sa oplatí prísť povzbudiť domácich aj zahraničných pretekárov.

 

DETSKÉ PRETEKY

Okrem hlavných pretekov sa uskutoční v Seredi aj detský Sereďmaratónik. Každý pretekár dostanete štartovací balík plný prekvapení, cyklistickú fľašu z limitovanej edície Sereďmaratón (rovnaký model a značku, ako má Peter Sagan) medailu a lístok do bohatej detskej tomboly, waffle so šľahačkou a ovocím, štartovacie na dres, vodu a ďalšie prekvapenia.

 

REGISTRÁCIA

Registrácia na hlavné preteky je už spustená. Výhodnejšiu cenu štartovného je možné využiť do 30.4. Registráciu na detské preteky spustíme začiatkom mája.

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
plagat 2022 Veľkosť: 733.1 kB Formát: png Dátum: 2.5.2022
detsky-maraton plagát Veľkosť: 1.03 MB Formát: png Dátum: 2.5.2022
mapa-2022 maratón Veľkosť: 1.4 MB Formát: png Dátum: 2.5.2022

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.