Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

úprava obecných priestorov pri bývalom Stavive

Vyriešený
Prijatý: 21.05.2023
Zodpovedaný: 27.09.2023
Autor: Miloslav Pavle
Zodpovedal: Obecný úrad Nové Sady

Podnet:

Vážený pán starosta.
Touto cestou využívam možnosť podania podnetu na úpravu obecných priestorov pri bývalom Stavive a pred našim domom. V období keď naprší nás ohrozuje stojatá voda na ceste. Chýba kanál, priekopa, ktorá vminulosti túto vodu odvádzala do zeme. Voda vteká na naše pozemky a pod domy. Stojí na ceste, čo aj sám vidíte , keď tadiaľto prechádzate. Zmena nastala zrušením priekopy a vybudovaním státia pre vozidlá privážajúce tovar do predajne stavebnín. Vtedy tu bol navezený kameň a povrch upravený zatrávňovačmi. Taktiež bol poškodený aj chodník, ktorý je poprehýbaný a nebezpečný, riziko pádu osôb najmä v zimnom odbobí. Plochy okolo cesty ( aj z bývalej predajni stavebnín) sú vybetónované a vyspádované na cestu. Prosím Vás o riešenie tohoto problému.
S pozdravom
Miloslav Pavle


Odpoveď:

Dobrý deň pán Pavle,

túto situáciu riešil so zástupcami firmy Stavivo s.r.o. ako aj opakovane so zástupcami RSC Nitra, nakoľko sa problémový priestor nachádza na bývalom močarisku a pri stavbe spevnenej plochy sa dodržal výkop a vsakovacia vrstva v hrúbke 1m trvalým riešením tohto problému je odkanalizovanie daného priestoru. Na tomto riešení sme sa zhodli aj na zasadnutí oz.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.