Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Týždeň kariéry

Dátum: 08.11.2019
Autor: EWORKS.sk
Počet videní: 116
Týždeň kariéry

Týždeň kariéry

Dovoľujeme si Vás informovať o konaní podujatia Týždeň kariéry, ktoré realizuje Centrum Euroguidance Slovensko a Združenie pre kariérne  poradenstvo a rozvoj kariéry v dňoch 2. - 6. decembra 2019.
Cieľom Týždňa kariéry je zviditeľniť existujúce služby a ponuku kariérneho poradenstva, rozvoja kariéry a výberu povolania, čo najširšiemu publiku, ako aj podporiť nové iniciatívy v tejto oblasti, najmä spoluprácu relevantných aktérov v obci a regióne.

 

Ako sa zapojiť?

Zorganizujte aktivitu v oblasti kariérneho poradenstva (napríklad stretnutia s rodičmi či absolventmi, školská tematická súťaž, aktivita v spolupráci so zamestnávateľmi, CPPPaP, UPSvR a inými partnermi) a registrujte ho na stránke Týždňa kariéry. Inšpiráciu, tipy a konkrétne návody, ako na to, nájdete aj v praktickej príručke na stránke https://tyzdenkariery.sk/. Aktivita by sa mala konať do konca kalendárneho roka 2019.

 

Aké sú výhody zapojenia?

Fungujúci systém kariérneho poradenstva a vzdelávania zvyšuje motiváciu a úspešnosť žiakov a študentov a prispieva k atraktivite Vašej školy či organizácie. Organizátori Týždňa kariéry Vašu aktivitu propagovať. Najzaujímavejšie a najinovatívnejšie aktivity získajú hodnotné ceny ako tablet Apple iPad, poradenské pomôcky či odborné publikácie.

 

Pre viac informácií alebo pomoc

O odborné konzultácie pri organizácií aktivít môžete kontaktovať organizátorov na adrese

info@tyzdenkariery.sk

alebo na telefónnom čísle 0907 433 299.

 

Dátum konania: 8. 11. 2019 začiatok od 11:50

Miesto konania: Celé Slovensko, Bratislava - Staré Mesto

Typ akcie: ostatné

Organizátor: Centrum Euroguidance Slovensko

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.