Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

vypnutie verejného osvetlenia

Vyriešený
Prijatý: 30.01.2023
Zodpovedaný: 31.01.2023
Autor: Marta Kneppová
Zodpovedal: Obecný úrad Nové Sady

Podnet:

Dobrý deň, pán starosta,
v mene celej mojej rodiny vyslovujem maximálnu podporu protestnej akcii - vypnutie verejného osvetlenia dňa 30.01.2023 od 19.00 hod. do 19.30 hodiny.
Zároveň dávam na zváženie obmedzenie osvetlenia našich kostolov. Osvetlenie kostolov počas noci je síce veľmi efektné, ale myslím si, že v súčasnej situácii neefektívne. Osvetlenie by sa dalo obmedziť napríklad len na noci počas sviatkov. Pomôžeme tak nielen obecnej pokladnici, ale aj prírode a tým pádom aj sebe.
Oceňujem inováciu stránky. Fakt dobré. Vďaka.
Prajem Vám veľa úspechov.
Marta Kneppová


Odpoveď:

Dobrý deň,

veľmi pekne ďakujem za Váš podnet. Situácia v samosprávach s cenami energií  je veľmi vážna , preto som sa rozhodol, že sa pripojíme k tejto celoslovenskej iniciatíve. Osvetlenie našich kostolov ako aj sochy Krista Kráľa bude vo večerných hodinách funkčné , v noci sa bude vypínať. Už som to komunikoval s pani farárkou, aj pánom farárom. Čakám na elektrikárov , aby sme to zrealizovali.

Modernizácia našej obecnej stránky už bola nutná, trochu sa zmenil spôsob komunikácie, správy miestneho rozhlasu budú chodiť formou SMS správ a novinky z obce posielame 1x týždenne na zaregistrované mailové adresy. Treba sa registrovať zvlášť na SMS správy a zvlášť na mailové novinky.

Obidve registrácie sú v spodnej časti stránky. Bohužiaľ vypadla mobilná aplikácia.

Ďakujem a želám Vám pekný deň !

 

S pozdravom

 

Patrik Matušík

Starosta Obce Nové Sady

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.