Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Usmernenie obyvateľov

SÚBOR
Dátum: 19.03.2020
Autor: EWORKS.sk
Počet videní: 219
Usmernenie obyvateľov

Usmernenie obyvateľov

Obec Nové Sady, v zastúpení starostkou Obce Nové Sady Silviou Halvoníkovou, si Vás dovoľuje informovať o preventívnych opatreniach súvisiacich s výskytom vírusu COVID - 19.

Od 23.3.2020 do odvolania bude obecný úrad k dispozícii pre občanov s trvalým pobytom na území našej obce každý pondelok od 8:00 do 17:00. V ostatné dni bude obecný úrad zatvorený.


Občanom odporúčame aj mimo tohto termínu využiť najmä vybavovanie agendy prostredníctvom emailového kontaktu obecnyurad@novesady.sk  telefonicky s využitím kontaktov 0910925873, 0904621557, elektronickej schránky cez webové sídlo www.slovensko.sk  ktorú je možné využiť s občianskym preukazom s čipom s aktivovaným zaručeným elektronickým podpisom (ZEP)
V čase riadnych úradných hodín môže byť vybavovaná pri každej administratívnej pracovníčke najviac jedna osoba. V priestore chodby môže čakať najviac jedna osoba. Ostatným klientom odporúčame na čakanie využiť v záujme ochrany svojho zdravia park pri budove, v prípade nepriaznivého počasia vestibul budovy.


Každý občan je povinný použiť prekrytie nosa a úst akýmkoľvek spôsobom, snažme sa s ohľadom na podávanie hotovosti a dokladov maximálne dodržiavať hygienu rúk.
Pri vstupe do prevádzok, ktoré sú v obci otvorené, Vás žiadame vyhnúť sa úzkemu kontaktu s ostatnými čakajúcimi, dodržujme bezpečné vzdialenosti, najmenej 1 m. Nepovažujme za nezdvorilé vyhnúť sa podávaniu rúk. Obmedzujme návštevy príbuzných, s výnimkou tých, ktorým je potrebné zabezpečiť zásobovanie potravinami alebo liekmi.


Aktuálne informácie nájdene aj na webovom sídle obce v časti aktuality, informovanie obyvateľov o COVID 19.


Okrem týchto usmernení platia všetky usmernenia Ústredného krízového štábu SR.

 

 

Silvia Halvoníková

Starostka Obce Nové Sady

 

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
usmernenie-obyvatelov-ns-covid-19 Veľkosť: 65.7 kB Formát: png Dátum: 19.3.2020

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.