Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Obecný úrad Nové Sady - zníženie energetickej náročnosti

Dátum: 30.01.2018
Autor: EWORKS.sk
Počet videní: 235
Obecný úrad Nové Sady - zníženie energetickej náročnosti

Zníženie energetickej náročnosti 

Predmetom projektu je zníženie energetickej náročnosti v budove OÚ. Projekt rieši: kompletné zateplenie obvodových stien, výmenu výplne vonkajších otvorov, doplnenie izolácie do strechy, výmenu svietidiel v podkrovných priestoroch, zateplenie sokla po
obvode budovy, úpravu odkvapových chodníkov a okolitého terénu tak, aby voda odtekala od budovy, výmenu bleskozvodu, realizáciu výťahu, osadenie fotovoltických panelov na streche a ďalšie stavebné úpravy a dokončovacie práce uvedené v projektovej dokumentácií.

Cieľovou skupinou, pre ktorú bol projekt navrhnutý sú obyvatelia obce. Zároveň je tu snaha obce vytvoriť kvalitné, príjemne a zdraviu prospešné prostredie pre užívateľov obecného úradu. V intenciách výzvy sa obec rozhodla vybudovať bezbariérový vstup do budovy OÚ ako aj bezbariérový vstup do vyšších podlaží, ktorý bude riešený navrhnutým výťahom. Budova OÚ v súčasnosti nespĺňa predpoklady minimálnej  požiadavky na energetickú hospodárnosť. Hlavným cieľom predkladaného projektu je zníženie energetickej náročnosti v budove OÚ.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.