Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Oznam Arriva Nitra

Dátum: 14.01.2021
Autor: EWORKS.sk
Počet videní: 63
Oznam Arriva Nitra

Oznam Arriva Nitra

Arriva Nitra oznamuje občanom, že z dôvodu nezlepšujúcej sa epidemiologickej situácie v okrese Nitra a Zlaté Moravce, v dôsledku ktorej sa spoločnosti dramaticky znížil počet vodičov autobusov, musí žiaľ spoločnosť Arriva Nitra opäť pristúpiť k zmene režimu prevádzky prímestskej dopravy.
S účinnosťou od 18.1.2021 pokračuje na prímestských linkách, ktoré zabezpečuje prevádzka v Nitre a Zlatých Moravciach SOBOTNÝ REŽIM, čo znamená, že cez pracovný deň v tomto období, bude mať cestujúci možnosť využiť na prepravu len spoje premávajúce v klasickú sobotu. Ako pomôcku pre lepšie zorientovanie sa v ponuke premávajúcich spojov vám odporúčame používať internetový vyhľadávač spojov https://cp.hnonline.sk


Platnosť tohto režimu je nastavená zatiaľ do 22.1.2021. Odporúčame však sledovať aktuálne informácie na webovej stránke https://arriva.sk/nitra/ kde sa obmedzenia pravidelne aktualizujú.


Ďakujeme za pochopenie

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.